Cocooning in de Elzas

Bernard en Yolanda, een dynamisch Frans-Nederlands duo, tevens Engels en Duits sprekend, ontvangt u in hun B&B "Le Vieux Cronenbourg".

 

Ons B&B dankt zijn naam aan het feit dat onze straat met prachtige oude kastanjebomen in het oude en zeer kalme gedeelte van Cronenbourg ligt, een van de oudste buitenwijken van Straatsburg. Het centrum van de stad ligt op 2 tramhaltes afstand. Het huis is als sinds 4 generaties in de familie van Bernard. Zijn overgrootvader, George Jehle, slager in Cronenbourg, liet het in 1920 bouwen. Bij haar huwelijk schonk hij het aan zijn kleindochter, Bernard's moeder. Van de originele inrichting hebben we de jaren '20 tegels kunnen behouden. Zij zijn de sfeermakers van ons huis, en tevens gebruikt op onze website.

 

Op 100 meter afstand van ons huis hebben wij ook een klein appartement, dat tot 4 personen kan herbergen. Zij die onze streek vanuit een eigen stek willen bezichtigen, vinden in deze CityBreak wat zij zoeken.


Graag delen wij met u, onder het genot van een glas Elzasser wijn, onze liefde voor deze prachtige streek, gelegen tussen de Vogezen en het Zwarte Woud, die op mooie dagen vanaf de Kathedraal van Straatsburg beiden te zien zijn.

 

Bis bald !

(Tot gauw !)

De ideale plek voor een zomers ontbijt !
De ideale plek voor een zomers ontbijt !